- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
נתח סינטה המשקל של קילו וחצי
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב את השמן עם התבלין לעסות את הנתח .
-
2
להניח בתבנית פיירקס ולהכניס לתנור 160 מעלות 45 דקות למידת עשיה מדיום -וול דאן אם אוהבים מדיום-רר אז רק חצי שעה תספיק..
-
3
להוציא את הנתח ולפרוס דק להגיש עם תוספות כמו תפודים צלויים או ירקות אנטיפסטי.
1
לערבב את השמן עם התבלין לעסות את הנתח .
2
להניח בתבנית פיירקס ולהכניס לתנור 160 מעלות 45 דקות למידת עשיה מדיום -וול דאן אם אוהבים מדיום-רר אז רק חצי שעה תספיק..
3
להוציא את הנתח ולפרוס דק להגיש עם תוספות כמו תפודים צלויים או ירקות אנטיפסטי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים