אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ריבות

961
צפיות

ריבת תות

המתכון של
ריבת תות

ללא חומרים משמרים. זה על צנים וחמאה אמאאאאל'ה

  • קטגוריהריבות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • קג תותים
  • כוס ורבע סוכר
  • חצי כפית קינמון
  • תפוח עץ ירוק
  • כפית תמצית וניל
  • לימון גדול
אופן ההכנה
  • 0

    בסיר עמוק לשים את כל המרכיבים, לקלף את התפוח ולחתוך לקוביות, לגרד את הלימון ולסחוט טוב טוב להוסיף ולערבב (פרט לקינמון ולתמצית שיבואו בהמשך) לתת לזה להצטמצם.


  • 1

    כשמתחילים לראות בעבוע להוסיף את התמצית והקינמון לערבב טוב.


  • 2

    לתת לזה בישול ארוך כמעט לשעה על אש נמוכה ללא מכסה.


  • 3

    יש 2 שיטות לבדוק אם היא מוכנה: או להקפיא מראש צלחת ולשים קצת ריבה ולהעביר אצבע, אם הריבה לא חוזרת בחזרה היא מוכנה. שיטה שנייה להעביר עם כף עץ באמצע הסיר ואם זה לא חוזר, מוכנה..


  • 4

    להעביר לצנצנת ולצנן ❤.


0

בסיר עמוק לשים את כל המרכיבים, לקלף את התפוח ולחתוך לקוביות, לגרד את הלימון ולסחוט טוב טוב להוסיף ולערבב (פרט לקינמון ולתמצית שיבואו בהמשך) לתת לזה להצטמצם.


1

כשמתחילים לראות בעבוע להוסיף את התמצית והקינמון לערבב טוב.


2

לתת לזה בישול ארוך כמעט לשעה על אש נמוכה ללא מכסה.


3

יש 2 שיטות לבדוק אם היא מוכנה: או להקפיא מראש צלחת ולשים קצת ריבה ולהעביר אצבע, אם הריבה לא חוזרת בחזרה היא מוכנה. שיטה שנייה להעביר עם כף עץ באמצע הסיר ואם זה לא חוזר, מוכנה..


4

להעביר לצנצנת ולצנן ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים