לןגן

ריבת תות

מאת: אור פרץ, פורסם: 17/02/2021 | 11:28
ריבת תות

תקציר המתכון: ללא חומרים משמרים. זה על צנים וחמאה אמאאאאל'ה

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר עמוק לשים את כל המרכיבים, לקלף את התפוח ולחתוך לקוביות, לגרד את הלימון ולסחוט טוב טוב להוסיף ולערבב (פרט לקינמון ולתמצית שיבואו בהמשך) לתת לזה להצטמצם

  2. כשמתחילים לראות בעבוע להוסיף את התמצית והקינמון לערבב טוב

  3. לתת לזה בישול ארוך כמעט לשעה על אש נמוכה ללא מכסה

  4. יש 2 שיטות לבדוק אם היא מוכנה: או להקפיא מראש צלחת ולשים קצת ריבה ולהעביר אצבע, אם הריבה לא חוזרת בחזרה היא מוכנה. שיטה שנייה להעביר עם כף עץ באמצע הסיר ואם זה לא חוזר, מוכנה.

  5. להעביר לצנצנת ולצנן ❤