נהוג לשים בריבה קילו סוכר על קילו פרי. אני שמה חצי קילו עד שלושת רבעי קילו סוכר על קילו פרי..
2
בחצילים שמתי מים (אני שמה לפי העין) שתי כוסות מים וממתיקה בסוכר. להבדיל מריבות אחרות, כאן אני מרתיחה מים עם הסוכר + כמה טיפות לימון + תמצית וניל. אחר כך מחוררת עם מזלג את החצילונים ושמה במים עד שמצטמצם לכדי סירופ. יוצא מדהים וטעים טעים. .
1
נהוג לשים בריבה קילו סוכר על קילו פרי. אני שמה חצי קילו עד שלושת רבעי קילו סוכר על קילו פרי..
2
בחצילים שמתי מים (אני שמה לפי העין) שתי כוסות מים וממתיקה בסוכר. להבדיל מריבות אחרות, כאן אני מרתיחה מים עם הסוכר + כמה טיפות לימון + תמצית וניל. אחר כך מחוררת עם מזלג את החצילונים ושמה במים עד שמצטמצם לכדי סירופ. יוצא מדהים וטעים טעים. .