אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ריבות

3,388
צפיות

ריבת שושנים איכותית

המתכון של
ריבת שושנים איכותית

ניחוח שושנים ישר מהשדה

  • קטגוריהריבות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • עלי שושנים אדומים (אכילים)
  • מ-6-7 פרחים גדולים
  • חצי קילו סוכר
  • חצי כוס מים
  • 2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
  • 1

    להפריד עלי כותרת מהפרחים (אדומים).


  • 2

    לשטוף היטב.


  • 3

    להניח בסיר עם שאר החומרים.


  • 4

    להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה עד לעיבוי.


  • 5

    מומלץ לבדוק על ידי הוצאת ריבה בכפית ולהניח על צלוחית קרה. אז מקבלים אינדיקציה האם הריבה מוכנה. .


  • 6

    לשמור בצנצנת אטומה במקרר. .


1

להפריד עלי כותרת מהפרחים (אדומים).


2

לשטוף היטב.


3

להניח בסיר עם שאר החומרים.


4

להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה עד לעיבוי.


5

מומלץ לבדוק על ידי הוצאת ריבה בכפית ולהניח על צלוחית קרה. אז מקבלים אינדיקציה האם הריבה מוכנה. .


6

לשמור בצנצנת אטומה במקרר. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים