לןגן

ריבת חצילים

מאת: ליזה כהן, פורסם: 12/12/2018 | 23:25
ריבת חצילים

תקציר המתכון: ריבה מפתיעה מאוד

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נהוג לשים בריבה קילו סוכר על קילו פרי. אני שמה חצי קילו עד שלושת רבעי קילו סוכר על קילו פרי.

  2. בחצילים שמתי מים (אני שמה לפי העין) שתי כוסות מים וממתיקה בסוכר. להבדיל מריבות אחרות, כאן אני מרתיחה מים עם הסוכר + כמה טיפות לימון + תמצית וניל. אחר כך מחוררת עם מזלג את החצילונים ושמה במים עד שמצטמצם לכדי סירופ. יוצא מדהים וטעים טעים.