הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלחתוך את התפוזים לרבעים.
לסדר בסיר שטוח יחסית. .
פני התפוז למטה והחלק הכתום למעלה. .
אני אוהבת בשכבה אחת אבל אם רוצים כמות גדולה אז ניתן לערוך שכבה שנייה. .
לפזר סוכר למעלה.
לשפוך מים.
לבשל עד שמזלג או קיסם ננעץ בקלות בקליפת התפוז.
*אם המים מצטמצמים ועדיין לא מוכן, להוסיף שוב מים עד שהריבה תהיה מוכנה..
לאחר שמוכן ומצטנן ניתן לטחון למחית או לחתוך לרצועות..
נשמר במקרר .