אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ריבות

1,821
צפיות

ריבת תפוזים

המתכון של
ריבת תפוזים

רבעים של תפוז. לאחר ההכנה ניתן לחתוך או לטחון למחית

  • קטגוריהריבות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 תפוזים
  • כוס סוכר
  • כוס מים
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך את התפוזים לרבעים.


  • 2

    לסדר בסיר שטוח יחסית. .


  • 3

    פני התפוז למטה והחלק הכתום למעלה. .


  • 4

    אני אוהבת בשכבה אחת אבל אם רוצים כמות גדולה אז ניתן לערוך שכבה שנייה. .


  • 5

    לפזר סוכר למעלה.


  • 6

    לשפוך מים.


  • 7

    לבשל עד שמזלג או קיסם ננעץ בקלות בקליפת התפוז.


  • 8

    *אם המים מצטמצמים ועדיין לא מוכן, להוסיף שוב מים עד שהריבה תהיה מוכנה..


  • 9

    לאחר שמוכן ומצטנן ניתן לטחון למחית או לחתוך לרצועות..


  • 10

    נשמר במקרר .


1

לחתוך את התפוזים לרבעים.


2

לסדר בסיר שטוח יחסית. .


3

פני התפוז למטה והחלק הכתום למעלה. .


4

אני אוהבת בשכבה אחת אבל אם רוצים כמות גדולה אז ניתן לערוך שכבה שנייה. .


5

לפזר סוכר למעלה.


6

לשפוך מים.


7

לבשל עד שמזלג או קיסם ננעץ בקלות בקליפת התפוז.


8

*אם המים מצטמצמים ועדיין לא מוכן, להוסיף שוב מים עד שהריבה תהיה מוכנה..


9

לאחר שמוכן ומצטנן ניתן לטחון למחית או לחתוך לרצועות..


10

נשמר במקרר .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים