ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
2 כוסות חד פעמי שקוף מים פושרים
אופן ההכנה
-
1
מנפים לקערת מיקסר את הקמח, מוסיפים מלח ומערבבים. מוסיפים את השמרים ומערבבים. מוסיפים סוכר, שמן, ביצים ודבש ולשים היטב..
-
2
מוסיפים בהדרגה את המים עד שמתגבש בצק..
-
3
לשים 10 דק' עד לקבלת בצק רך ומעט דביק. מכסים את הבצק בשמן, מכסים בניילון נצמד, מעל מגבת ומניחים להתפחה כשעה..
-
4
משמנים תבנית קפיצית בקוטר 26 או 28 ס''מ ומניחים במרכז קערת זכוכית קטנה משומנת..
-
5
נותנים לבצק שתפח מכה להוצאת האוויר ומכדררים אותו לכדורים חלקים ויפים. מניחים בתבנית במרווחים כשהצד החלק כלפי מעלה. מניחים להתפחה נוספת של כחצי שעה..
-
6
מחממים תנור ל- 180 מעלות. אופים את החלה למשך 25-30 דק' עד שמזהיבה גם מלמטה..
1
מנפים לקערת מיקסר את הקמח, מוסיפים מלח ומערבבים. מוסיפים את השמרים ומערבבים. מוסיפים סוכר, שמן, ביצים ודבש ולשים היטב..
2
מוסיפים בהדרגה את המים עד שמתגבש בצק..
3
לשים 10 דק' עד לקבלת בצק רך ומעט דביק. מכסים את הבצק בשמן, מכסים בניילון נצמד, מעל מגבת ומניחים להתפחה כשעה..
4
משמנים תבנית קפיצית בקוטר 26 או 28 ס''מ ומניחים במרכז קערת זכוכית קטנה משומנת..
5
נותנים לבצק שתפח מכה להוצאת האוויר ומכדררים אותו לכדורים חלקים ויפים. מניחים בתבנית במרווחים כשהצד החלק כלפי מעלה. מניחים להתפחה נוספת של כחצי שעה..
6
מחממים תנור ל- 180 מעלות. אופים את החלה למשך 25-30 דק' עד שמזהיבה גם מלמטה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים