הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערת מיקסר שמים שמרים. סוכר. 2 כפות מים פושרים. לאחר שהשמרים והסוכר נמסו. מוסיפים את הקמח. שנופה מעל..
להוסיף את המים החמים . (כוס פלסטיק חד פעמית).
ללוש את החומרים במיקסר. לאחר שהעיסה אחידה. להוסיף את הביצה.ולהמשיך ללוש היטב..
להוסיף שמן ולהמשיך ללוש. עד שהעיסה אחידה. זמן לישה 7 דקות בזמן הלישה להוסיף את המלח. וללוש היטב..
להוציא את העיסה מהקערה. לשמן את הקערה . ולסובב את הבצק מסביב לשמן..
להתפיח את הבצק במשך 40 דקות.
לקחת מהבצק גושים וליצור צורות/צורה שאהובה עליכם. מניחים להתפחה..
מורחים ביצה ומפזרים שומשום..
תנור שחומם מראש 180 מעלות להזהבה יפה.