הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההכנת הבצק.
במיקסר וו לישה מניחים את החומרים ויוצקים את המים בהדרגה עד לספיחת המים בקמח..
לשים היטב ושמים צימוקים לבצק . נותנים תפיחה להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק לכדורים. במשקל הרצוי. ושוב התפחה..
יוצרים צורה ומברישים בביצה טרופה. מפזרים שומשום. פרג. מעל ומעבירים לתבנית מרופדת להתפחה..
תנור שחומם מראש לחום 180 מעלות. אפיה כ-35 דקות..