במיקסראו בידיים מעבדיםבעזרת וו לישה : את הקמח , השמרים, סוכר, שמן, בירה ו2 עד 2 וחצי כוסות מים. תלוי כמה רוצים את הבצק רך. לא לחשוש מבצק רך. מוסיפים את הביצה ולאחר מכן את המלח. כל העיבוד כ20 דקות במיקסר או בלישה ידנית. .
1
משמנים קערה מעבירים אליה את הבצק ומתפיחים פעמיים. .
2
יוצרים לחמניות מניחים בצורת פרח או בנפרד. .
3
מורחים בביצה וזורים שומשום מתפיחים כחצי שעה ואופים בחום בינוני עד להזהבה. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי. .
0
במיקסראו בידיים מעבדיםבעזרת וו לישה : את הקמח , השמרים, סוכר, שמן, בירה ו2 עד 2 וחצי כוסות מים. תלוי כמה רוצים את הבצק רך. לא לחשוש מבצק רך. מוסיפים את הביצה ולאחר מכן את המלח. כל העיבוד כ20 דקות במיקסר או בלישה ידנית. .
1
משמנים קערה מעבירים אליה את הבצק ומתפיחים פעמיים. .
2
יוצרים לחמניות מניחים בצורת פרח או בנפרד. .
3
מורחים בביצה וזורים שומשום מתפיחים כחצי שעה ואופים בחום בינוני עד להזהבה. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי. .