אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

440
צפיות

חלות רכות וטעימות

המתכון של
חלות רכות וטעימות

יאמי

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • הבצק
  • 4 כוסות קמח
  • כוס וחצי מים חמימים
  • כף שמרים
  • חצי כף משפר אפיה
  • 2 כפות סוכר
  • 3 כפות שמן
  • כפית גדושה מלח
  • בקערת המיקסר שמים
  • קמח.שמן.שמרים
  • ומשפר אפיה סוכר
  • וכוס מים
  • מתחילים ללוש
  • ומוסיפים בהדרגה
  • את חצי כוס מים שנשארו
  • לאחר כ7 דקות
  • מוסיפים את המלח
  • וממשיכים ללוש
  • ל2 דקות נוספות
  • מכסים בנילון ומגבת
  • מנוחה כשעה
  • מחלקים את הבצק ל4 כדורים
  • את כדור מחלקים
  • ל3 חלקים שווים
אופן ההכנה
  • 1

    מרדדים כל חלק.


  • 2

    לעלה דק.


  • 3

    ומגלגלים כרולדה.


  • 4

    כך מכינים את ה2 נותרים.


  • 5

    יוצרים מ3 החלקים צמה.


  • 6

    מניחים בתבנית.


  • 7

    כך מכינים את 3.


  • 8

    הכדורים הנותרים.


  • 9

    מורחים ביצה.


  • 10

    ומפזרים שומשום.


  • 11

    מנוחה 40/50 דקות.


  • 12

    מחממים תנור.


  • 13

    180 מעלות.


  • 14

    כ30 דקות.


1

מרדדים כל חלק.


2

לעלה דק.


3

ומגלגלים כרולדה.


4

כך מכינים את ה2 נותרים.


5

יוצרים מ3 החלקים צמה.


6

מניחים בתבנית.


7

כך מכינים את 3.


8

הכדורים הנותרים.


9

מורחים ביצה.


10

ומפזרים שומשום.


11

מנוחה 40/50 דקות.


12

מחממים תנור.


13

180 מעלות.


14

כ30 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים