במיקסר עם וו לישה או בידיים לשים בצק מכל החומרים כ10 דקות עד לקבלת בצק אחיד וחלק. כמות המים תלויה ברכות הבצק שתרצו לקבל. ככל שיש יותר נוזלים הבצק אוורירי ורך. .
1
משמנים קערה ומעבירים אליה את הבצק ,מכסים במגבת או שקית ניילון גדולה או ניילון נצמד ומתפיחים פעמיים. בערך 40 דקות עד שעה כל התפחה. .
2
מחממים תנור ל180 מעלות. .
3
מחלקים את הבצק לשני חלקים ומכל חלק יוצרים חמישה נקניקי בצק. סך הכל 10 נקניקים. הדרך הטובה ליצור "נקניק" לרדד עם מערוך( לשמן על פי הצורך אם דביק) ולגלגל לנקניק. .
מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום אופים בחום בינוני עד להזהבה כחצי שעה תלוי בתנור. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי. .
0
במיקסר עם וו לישה או בידיים לשים בצק מכל החומרים כ10 דקות עד לקבלת בצק אחיד וחלק. כמות המים תלויה ברכות הבצק שתרצו לקבל. ככל שיש יותר נוזלים הבצק אוורירי ורך. .
1
משמנים קערה ומעבירים אליה את הבצק ,מכסים במגבת או שקית ניילון גדולה או ניילון נצמד ומתפיחים פעמיים. בערך 40 דקות עד שעה כל התפחה. .
2
מחממים תנור ל180 מעלות. .
3
מחלקים את הבצק לשני חלקים ומכל חלק יוצרים חמישה נקניקי בצק. סך הכל 10 נקניקים. הדרך הטובה ליצור "נקניק" לרדד עם מערוך( לשמן על פי הצורך אם דביק) ולגלגל לנקניק. .