הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבבית אצלי אוהבים לאכול בשישי לחמניות תוצרת בית. זו מסורת שמביאה הביתה ריח של מאפיה.
בקערה של מיקסר ננפה קמח..
נוסיף שמרים ואבקת אפייה..
נוסיף סוכר ונתחיל לערבב..
תוך כדי ערבוב נמזוג באיטיות מים ונלוש עד שיתחיל להיווצר בצק במשך 10 דקות..
נוסיף סילאן שמן ומלח ונלוש עוד 10 דקות..
נתפיח עד הכפלת הנפח..
נלוש שוב את הבצק וניתן לו להכפיל את הנפח..
נלוש בשלישית וניצור את הלחמניות נבריש בביצה ונפזר שומשום..
אחרי התפחה נכניס לתנור מחומם היטב 190° לכעשר דקות או עד להזהבה..
בתיאבון..