אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

1,356
צפיות

פיתות במחבת

המתכון של
פיתות במחבת

פיתות רכות וטעימות בקלי קלות

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 🥙1 ק"ג קמח מנופה
  • 🥙1 כף מלח
  • 🥙2-3 כפות סוכר
  • 🥙2 כפות שמרים יבשים
  • 🥙1/2 כוס שמן זית
  • 🥙3 כוסות מים פושרים (כוס חד"פ שתיה קרה)
אופן ההכנה
  • 1

    את המלח להוסיף לקראת סוף הלישה..


  • 2

    ללוש את כל המצרכים כ-10 דקות במיקסר. לכסות בנילון נצמד..


  • 3

    להתפיח עד הכפלת הנפח. לאחר מכן לחלק לעיגולים בערך 18-20 .


  • 4

    לרדד לפיתות ולתת שוב לתפוח..


  • 5

    לחמם מחבת בחום גבוה ולהוריד מעט את החום ולשים את הפיתה בצד שהיה מונח על השולחן..


  • 6

    כל צד 2-3 דקות. .


  • 7

    לכסות במגבת את הפיתות. ניתן להקפיא מיד ולהוציא ולחמם. .


1

את המלח להוסיף לקראת סוף הלישה..


2

ללוש את כל המצרכים כ-10 דקות במיקסר. לכסות בנילון נצמד..


3

להתפיח עד הכפלת הנפח. לאחר מכן לחלק לעיגולים בערך 18-20 .


4

לרדד לפיתות ולתת שוב לתפוח..


5

לחמם מחבת בחום גבוה ולהוריד מעט את החום ולשים את הפיתה בצד שהיה מונח על השולחן..


6

כל צד 2-3 דקות. .


7

לכסות במגבת את הפיתות. ניתן להקפיא מיד ולהוציא ולחמם. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים