הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבמיקסר עם וו לישה ללוש את כל החומרים עד לאיחוד.
לאחר מכן להוציא את הבצק מהמיקסר, לקמח מעט את משטח העבודה וללוש עוד כ-5 דק'.
לחלק ל-6 כדורים (כ-80 גר' כ"א).
לחמם מחבת שתהיה חמה מאוד, בזמן שהמחבת מתחממת לקמח את משטח העבודה מעט והמערוך ולרדד לצורה עגולה לא עבה ולא דקה מדי, כ-2-3 מלימטר (אם רואים שהבצק נדבק - לקמח את המשטח והמערוך מעט).
להניח את הלאפה על המחבת החמה כשלושים שניות מכל צד ולהוציא לצלחת ולכסות אותה במגבת.
הערות:.
ניתן ללוש גם ביד ומומלץ להוסיף קודם את הנוזלים ואחכ את היבשים.
ניתן לאוכל מיד או להכניס לשקית הקפאה ולהקפיא מיד בסיום האפייה, וכשרוצים להפשיר ולחמם מעט.