ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 קג קמח מנופה מלא או רגיל
-
-
-
-
2 וחצי כוסות מים להוסיף לפי הצורך
אופן ההכנה
-
1
לשים את כל המרכיבים הקערה כשהמלח בתחתית .
-
2
להניח להתפחה שעה .
-
3
ללוש בצק רך ונעים.
-
4
לבצוע מהבצק כדורים בגודל שנכנס לכף היד וטיפה יותר.
-
5
לפזר מעט קמח על השיש .
-
6
לרדד לעיגול לא דק .
-
7
לרפד תבנית בנייר אפיה .
-
8
לפזר קמח על הנייר .
-
9
להניח את הפרנות המרודדות בתבנית במרחקים אחד מהשניה.
-
10
בערך 4 פרנות בתבנית .
-
11
לזרות על הפרנות מעט קמח.
-
12
לחמם תנור ל250 מעלות וכשהתנור לוהט להכניס .
-
13
לאפות 10 דקות בערך .
-
14
עד שהתחתית משחימה מעט.
-
15
מתקבלות פרנות / פיתות עבות שנפתחות .
-
16
למלא באיזה מילוי שאוהבים .
-
17
שווארמה פלאפל קבאב וכו׳ .
-
18
.
1
לשים את כל המרכיבים הקערה כשהמלח בתחתית .
2
להניח להתפחה שעה .
3
ללוש בצק רך ונעים.
4
לבצוע מהבצק כדורים בגודל שנכנס לכף היד וטיפה יותר.
5
לפזר מעט קמח על השיש .
6
לרדד לעיגול לא דק .
7
לרפד תבנית בנייר אפיה .
8
לפזר קמח על הנייר .
9
להניח את הפרנות המרודדות בתבנית במרחקים אחד מהשניה.
10
בערך 4 פרנות בתבנית .
11
לזרות על הפרנות מעט קמח.
12
לחמם תנור ל250 מעלות וכשהתנור לוהט להכניס .
13
לאפות 10 דקות בערך .
14
עד שהתחתית משחימה מעט.
15
מתקבלות פרנות / פיתות עבות שנפתחות .
16
למלא באיזה מילוי שאוהבים .
17
שווארמה פלאפל קבאב וכו׳ .
18
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים