תקציר המתכון: ממש קל להכנה וטעים
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
במיקסר עם וו לישה ללוש את כל החומרים עד לאיחוד
לאחר מכן להוציא את הבצק מהמיקסר, לקמח מעט את משטח העבודה וללוש עוד כ-5 דק'
לחלק ל-6 כדורים (כ-80 גר' כ"א)
לחמם מחבת שתהיה חמה מאוד, בזמן שהמחבת מתחממת לקמח את משטח העבודה מעט והמערוך ולרדד לצורה עגולה לא עבה ולא דקה מדי, כ-2-3 מלימטר (אם רואים שהבצק נדבק - לקמח את המשטח והמערוך מעט)
להניח את הלאפה על המחבת החמה כשלושים שניות מכל צד ולהוציא לצלחת ולכסות אותה במגבת
הערות:
ניתן ללוש גם ביד ומומלץ להוסיף קודם את הנוזלים ואחכ את היבשים
ניתן לאוכל מיד או להכניס לשקית הקפאה ולהקפיא מיד בסיום האפייה, וכשרוצים להפשיר ולחמם מעט