לןגן

לאפות ביתיות

מאת: נעמה , פורסם: 31/10/2019 | 09:14
לאפות ביתיות

תקציר המתכון: ממש קל להכנה וטעים

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו לישה ללוש את כל החומרים עד לאיחוד

  2. לאחר מכן להוציא את הבצק מהמיקסר, לקמח מעט את משטח העבודה וללוש עוד כ-5 דק'

  3. לחלק ל-6 כדורים (כ-80 גר' כ"א)

  4. לחמם מחבת שתהיה חמה מאוד, בזמן שהמחבת מתחממת לקמח את משטח העבודה מעט והמערוך ולרדד לצורה עגולה לא עבה ולא דקה מדי, כ-2-3 מלימטר (אם רואים שהבצק נדבק - לקמח את המשטח והמערוך מעט)

  5. להניח את הלאפה על המחבת החמה כשלושים שניות מכל צד ולהוציא לצלחת ולכסות אותה במגבת

  6. הערות:

  7. ניתן ללוש גם ביד ומומלץ להוסיף קודם את הנוזלים ואחכ את היבשים

  8. ניתן לאוכל מיד או להכניס לשקית הקפאה ולהקפיא מיד בסיום האפייה, וכשרוצים להפשיר ולחמם מעט