ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
6 כוסות מים ועם יש צורך להוסיף
-
עוד כוס צריך שהבלילה תיהיה נוזלית
-
-
לכסות לשעה ולחכות להתפחה שלה
-
או נילון ניצמד או מגבת .....
אופן ההכנה
-
1
לערבב את היטב שלא היו בועות גדולות.
-
2
שיחזור למצב הנוזלי שלו .
-
3
לקחת מחבת לשמן אותה עם נייר סופג .
-
4
להשים על האש גבוהה לישפוך עם מצקת כף אחת ולחכות 40 שניות .
-
5
ולהוציא לתוך צלחת .
-
6
להפוך תמחבת ולקרר אותה מיתחת למים .ברגע שהמחבת קרה .
-
7
לחזור על פעולה חוזרת .
-
8
קודם להשים תבלילה .
-
9
ואז להניח על האש ....
-
10
בתאבון.....
-
11
בתאבון .....
1
לערבב את היטב שלא היו בועות גדולות.
2
שיחזור למצב הנוזלי שלו .
3
לקחת מחבת לשמן אותה עם נייר סופג .
4
להשים על האש גבוהה לישפוך עם מצקת כף אחת ולחכות 40 שניות .
5
ולהוציא לתוך צלחת .
6
להפוך תמחבת ולקרר אותה מיתחת למים .ברגע שהמחבת קרה .
7
לחזור על פעולה חוזרת .
8
קודם להשים תבלילה .
9
ואז להניח על האש ....
10
בתאבון.....
11
בתאבון .....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים