לןגן

פרנות/ פיתות כיס בתנור

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 30/10/2019 | 15:37
פרנות/ פיתות כיס בתנור

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את כל המרכיבים הקערה כשהמלח בתחתית

  2. להניח להתפחה שעה

  3. ללוש בצק רך ונעים

  4. לבצוע מהבצק כדורים בגודל שנכנס לכף היד וטיפה יותר

  5. לפזר מעט קמח על השיש

  6. לרדד לעיגול לא דק

  7. לרפד תבנית בנייר אפיה

  8. לפזר קמח על הנייר

  9. להניח את הפרנות המרודדות בתבנית במרחקים אחד מהשניה

  10. בערך 4 פרנות בתבנית

  11. לזרות על הפרנות מעט קמח

  12. לחמם תנור ל250 מעלות וכשהתנור לוהט להכניס

  13. לאפות 10 דקות בערך

  14. עד שהתחתית משחימה מעט

  15. מתקבלות פרנות / פיתות עבות שנפתחות

  16. למלא באיזה מילוי שאוהבים

  17. שווארמה פלאפל קבאב וכו׳