ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לציפוי
-
בקבוק בירה קרה שחורה 500 מ"ל שווה חצי ליטר
-
-
(אפשר לערבב זעתר קצח פרג)
-
מצרכים
-
-
-
100 גר סוכר שווה כוס אחד פעמי לשתייה קרה
-
25 גרם מלח שווה שתי כפות שטוחות
-
500 מ"ל מים שווה 2 כוסות אחד פעמי לשתייה חמה ועוד 2 כפות
-
100מ"ל שמן (זית /קנולה)שווה קצת פחות מכוס אחד פעמי לשתייה קרה
אופן ההכנה
-
1
1)בקערת מיקסר מערבבים קמח מלח סוכר לאחר מכן מפוררים את .
-
2
השמרים ומערבבים ..
-
3
מוסיפים מים ושמן ולשים כעשר דקות ...הבצק רך גמיש וקצת דביק .
-
4
מתפיחים כשעה וחצי.
-
5
..
-
6
2)מחלקים לעשרה כדורים שווים מתפיחים שוב כחצי שעה עד הכפלת נפח .
-
7
3)יוצקים בירה שחורה בקערה ובקערה נוספת תערובת של 400 גרם סומסום ושתי כפות מלח גס.
-
8
4)יוצרים טבעות או מקלות טובלים בקערת הבירה ובקערת הסומסום מצפים היטב את הבייגלה בסומסום .
-
9
מניחים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל 230 מעלות 14 דקות עד השחמה ....
1
1)בקערת מיקסר מערבבים קמח מלח סוכר לאחר מכן מפוררים את .
2
השמרים ומערבבים ..
3
מוסיפים מים ושמן ולשים כעשר דקות ...הבצק רך גמיש וקצת דביק .
4
מתפיחים כשעה וחצי.
5
..
6
2)מחלקים לעשרה כדורים שווים מתפיחים שוב כחצי שעה עד הכפלת נפח .
7
3)יוצקים בירה שחורה בקערה ובקערה נוספת תערובת של 400 גרם סומסום ושתי כפות מלח גס.
8
4)יוצרים טבעות או מקלות טובלים בקערת הבירה ובקערת הסומסום מצפים היטב את הבייגלה בסומסום .
9
מניחים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל 230 מעלות 14 דקות עד השחמה ....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים