הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלחמניות מתוקות שיפתחו לכם כל יום כיום טוב. בבית שלי אוכלים בתיאבון כל פירור.
מנפים את הקמח מוסיפים שמרים סוכר דבש ומערבבים היטב..
שמים מים כמידת הספיגה של הקמת..
מתחילים ללוש את הבצק כעשר דקות ומוסיפים את שמן הזית..
מוסיפים את המלח ולשים עוד 5 דקות..
נותנים לבצק לנוח כחצי שעה עד הכפלת הבצק..
לשים את הבצק 5 דקות ונותנים לו לנוח עוד שעה וחצי עד הכפלת הנפח..
לשים את הבצק כחמש דקות ויוצרים את הלחמניות כ - 24. .
לוקחים ביצה וחמש כפות שמן זית מערבבים ושמים על פני הלחמניות. מפזרים שומשום ונותנים ללחמניות לנוח כשעה עד הכפלת הנפח .
מכניסים לתנור מחומם מראש לחום של 180 מעלות כעשרים דקות עד להזהבה..
בתיאבון..