לןגן

בייגל ירושלמי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 15/10/2019 | 16:38
בייגל ירושלמי

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

מצרכים

אופן הכנה

  1. 1)בקערת מיקסר מערבבים קמח מלח סוכר לאחר מכן מפוררים את

  2. השמרים ומערבבים .

  3. מוסיפים מים ושמן ולשים כעשר דקות ...הבצק רך גמיש וקצת דביק

  4. מתפיחים כשעה וחצי

  5. .

  6. 2)מחלקים לעשרה כדורים שווים מתפיחים שוב כחצי שעה עד הכפלת נפח

  7. 3)יוצקים בירה שחורה בקערה ובקערה נוספת תערובת של 400 גרם סומסום ושתי כפות מלח גס

  8. 4)יוצרים טבעות או מקלות טובלים בקערת הבירה ובקערת הסומסום מצפים היטב את הבייגלה בסומסום

  9. מניחים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל 230 מעלות 14 דקות עד השחמה ...