אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

29,254
צפיות

לחם טחינה כשר לפסח ולכל ימות השנה

המתכון של
לחם טחינה כשר לפסח ולכל ימות השנה

טעים, ממכר וקל להכנה

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6 כפות גדושות טחינה גולמית
  • 2 כפות סילאן או דבש
  • 4 ביצים טרופות
  • חצי שקית אבקת אפייה (5 גר')
  • חצי כפית מלח
  • שומשום לפיזור או גרעיני חמניה (לא חובה)
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל- 180 מעלות.


  • 2

    מערבבים בקערה את כל המצרכים..


  • 3

    יוצקים את העיסה לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים 25 דק' .


  • 4

    נועצים קיסם - אם יוצא יבש הלחם מוכן..


  • 5

    מצננים מעט וטורפים עם רוטב פסטו / סלטים / כל ממרח אהוב. ♥.


1

מחממים תנור ל- 180 מעלות.


2

מערבבים בקערה את כל המצרכים..


3

יוצקים את העיסה לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים 25 דק' .


4

נועצים קיסם - אם יוצא יבש הלחם מוכן..


5

מצננים מעט וטורפים עם רוטב פסטו / סלטים / כל ממרח אהוב. ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים