לןגן

לחם טחינה כשר לפסח ולכל ימות השנה

מאת: אורית לוי, פורסם: 03/04/2019 | 09:58
לחם טחינה כשר לפסח ולכל ימות השנה

תקציר המתכון: טעים, ממכר וקל להכנה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות

  2. מערבבים בקערה את כל המצרכים.

  3. יוצקים את העיסה לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים 25 דק'

  4. נועצים קיסם - אם יוצא יבש הלחם מוכן.

  5. מצננים מעט וטורפים עם רוטב פסטו / סלטים / כל ממרח אהוב. ♥