הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהכנת הבצק : .
במיקסר עם וו לישה נשים את הקמח המנופה,השמרים והסוכר,נערבל דקה ,נוסיף כוס מים נערבל עד שמתגבש,במידה וחסר מים נוסיף לאט לאט בין תוספת של רבע כוס מים או חצי .
נוסיף את המלח והשמן .
נערבל 10 דקות .הבצק יוצא רך כמו קטיפה ! .
נשים את הבצק להתפחה על להכפלת נפח ,בערך חצי שעה עד 40 דקות ! .
נגלגל את הבצק לנקניק,נחלק ל 9-10 כדורים ,נניח שוב לתפיחה לעוד רבע שעה .
נרדד במשטח מקומח כל כדור לצורת פיתה ,נניח על תבנית אפיה מרופד בנייר אפיה ,מנוחה של רבע שעה ,כעת ניקח מזלג נחורר בפיתות בכדי למנוע התפחה נוספת ,נמרח מה שרוצים .
נאפה בחום 180 מעלות עד להזהבה ! .
להכנת רוטב זעתר :.
2 כפות זעתר עם שומשום,שמן זית לאט לאט עד לקבלת מרקם מישחתי ! .
להכנת בצל : .
לפרוס בצל או 2 לרצועות דקות.
לחמם 2 כפות שמן במחבת,לטגן את הבצל עד להזהבה קלה ,נוסיף כפית פפריקה נערבב לפתיחת תבלינים,נוסיף כפית סילאן מלח ופלפל שחור גרוס ,נערבב לעוד 2 דקות נצנן ! במידה ויש נוזלים לסנן !! .
רוטב פיצה :.
ממרח פיצה מוכן גבינה צהובה וזתים וכל מה שאוהבים .
בהצלחהההה אילנית בניזרי .