הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1 קילו קמח מנופה לערבב עם 2 כפות שמרים יבשים במיקסר או ביד להוסיף 3 כפות סוכר,1/2 כוס שמן,לערבל הייטב ואז להתחיל להוסיף מים מהברז בחורף מים פושרים לסרוגין כ2 כוסות מים מהולים עם כף מלח, להמשיך ללוש כ5 דקות ואז להוסיף עוד 1/2 כוס מים ללישה של עוד 2 דקות ,לכסות בשקית נילון להתפחה של 40 דק' או עד הכפלה של הבצק,להוריד אויר וללוש ידני לתת עוד התפחה ל10 דקות ליצור צורות של לחמניות או לחם על גבי נייר אפייה לתת תפיחה חוזרת עד 1/2 שעה למרוח בביצה טרופה שלמה ולפזר שומשום ,לאפות בתנור חם 220 מעלות עד שיזוף רצוי בהצלחה אורה......