אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מתכון
  • 6 כוסות קמח
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 1 כפית סוכר
  • 1/2 כף מלח
  • 2 וחצי כוסות מים כוס חד פעמי קר
אופן ההכנה
  • 1

    להכניס הכל לקערה לערבב לקבלת בצק נעים שלא יהיה רך ללוש היטב לכסות את הקערה להכניס למקרר שעה להוציא ללוש ושוב להכניס למקרר ללילה.


  • 2

    בבוקר להוציא לחלק את הבצק לאורך לתת לנוח 10 דקות.


  • 3

    לקפל את הבצק כמו מחברת על שלוש ולרדד שיהיה שפיצים בצדדים .


  • 4

    לקמח היטב לקחת סכין חדה ולחרוץ פסים באמצע הבגט.


  • 5

    להניח בתבנית בגטים או בתבנית רגילה עם נייר אפיה.


  • 6

    לחמם תנור 200 מעלות.


  • 7

    לתת לבגטים לתפוח היטב.


  • 8

    להכניס לתנור בתחתית התנור תבנית אינגליש קייק עם מים רותחים להכניס את המגש ולאפות אחרי 10 דקות להבריש עם מים עם מעט מלח ומעט סוכר לחזור על הפעולה 4 פעמיים במהלך האפייה זמן אפיה חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה.


  • 9

    בהצלחה.


1

להכניס הכל לקערה לערבב לקבלת בצק נעים שלא יהיה רך ללוש היטב לכסות את הקערה להכניס למקרר שעה להוציא ללוש ושוב להכניס למקרר ללילה.


2

בבוקר להוציא לחלק את הבצק לאורך לתת לנוח 10 דקות.


3

לקפל את הבצק כמו מחברת על שלוש ולרדד שיהיה שפיצים בצדדים .


4

לקמח היטב לקחת סכין חדה ולחרוץ פסים באמצע הבגט.


5

להניח בתבנית בגטים או בתבנית רגילה עם נייר אפיה.


6

לחמם תנור 200 מעלות.


7

לתת לבגטים לתפוח היטב.


8

להכניס לתנור בתחתית התנור תבנית אינגליש קייק עם מים רותחים להכניס את המגש ולאפות אחרי 10 דקות להבריש עם מים עם מעט מלח ומעט סוכר לחזור על הפעולה 4 פעמיים במהלך האפייה זמן אפיה חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה.


9

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים