קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
להכניס הכל לקערה לערבב לקבלת בצק נעים שלא יהיה רך ללוש היטב לכסות את הקערה להכניס למקרר שעה להוציא ללוש ושוב להכניס למקרר ללילה
בבוקר להוציא לחלק את הבצק לאורך לתת לנוח 10 דקות
לקפל את הבצק כמו מחברת על שלוש ולרדד שיהיה שפיצים בצדדים
לקמח היטב לקחת סכין חדה ולחרוץ פסים באמצע הבגט
להניח בתבנית בגטים או בתבנית רגילה עם נייר אפיה
לחמם תנור 200 מעלות
לתת לבגטים לתפוח היטב
להכניס לתנור בתחתית התנור תבנית אינגליש קייק עם מים רותחים להכניס את המגש ולאפות אחרי 10 דקות להבריש עם מים עם מעט מלח ומעט סוכר לחזור על הפעולה 4 פעמיים במהלך האפייה זמן אפיה חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה
בהצלחה