לןגן

באגט

מאת: ויקי גב, פורסם: 08/10/2018 | 23:10
באגט

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מתכון

אופן הכנה

  1. להכניס הכל לקערה לערבב לקבלת בצק נעים שלא יהיה רך ללוש היטב לכסות את הקערה להכניס למקרר שעה להוציא ללוש ושוב להכניס למקרר ללילה

  2. בבוקר להוציא לחלק את הבצק לאורך לתת לנוח 10 דקות

  3. לקפל את הבצק כמו מחברת על שלוש ולרדד שיהיה שפיצים בצדדים

  4. לקמח היטב לקחת סכין חדה ולחרוץ פסים באמצע הבגט

  5. להניח בתבנית בגטים או בתבנית רגילה עם נייר אפיה

  6. לחמם תנור 200 מעלות

  7. לתת לבגטים לתפוח היטב

  8. להכניס לתנור בתחתית התנור תבנית אינגליש קייק עם מים רותחים להכניס את המגש ולאפות אחרי 10 דקות להבריש עם מים עם מעט מלח ומעט סוכר לחזור על הפעולה 4 פעמיים במהלך האפייה זמן אפיה חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה

  9. בהצלחה