אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 קג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 וחצי כוסות מים פושרים
  • כף וחצי מלח
  • 2 כפות סוכר
  • רבע כוס שמן
אופן ההכנה
  • 1

    ששמים בקערת מקסר עם וו לישה תחילה את השמרים, מעל המים, מעל הקמח, מעל השמן הסוכר והמלח. לשים במשך 10 דקות. הבצק יוצא מאוד רך וזה בסדר גמור..


  • 2

    מתפיחים שעה..


  • 3

    בידיים משומנות יוצרים עיגולים. .


  • 4

    מחממים שמן עמוק בסיר..


  • 5

    מכל עיגול יוצרים טבעת ומניחים בסיר, הופכים לאחר הזהבה לצד השני..


  • 6

    בתאבון ❣.


1

ששמים בקערת מקסר עם וו לישה תחילה את השמרים, מעל המים, מעל הקמח, מעל השמן הסוכר והמלח. לשים במשך 10 דקות. הבצק יוצא מאוד רך וזה בסדר גמור..


2

מתפיחים שעה..


3

בידיים משומנות יוצרים עיגולים. .


4

מחממים שמן עמוק בסיר..


5

מכל עיגול יוצרים טבעת ומניחים בסיר, הופכים לאחר הזהבה לצד השני..


6

בתאבון ❣.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים