ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1 כטס מים מעט מלח ומעט סוכר חום דמררה
-
הכוס חד פעמי שתיה קרה 200 מ"ל
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה כוס מים שמרים וסוכר להמתין רבע שעה.
-
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך לכסות להתפיח חצי שעה .
-
3
ללוש ושוב התפחה .
-
4
לקחת בצק עם הידיים מבלי לעשות כדורים ובלי להוציא אוויר מהבצק .
-
5
אפשר פשוט לשטח מעט עם הידיים ולהניח בתבנית על נייר אפיה ולשמן מעט או לשים את הבצק בתבנית אינגלשקייק גבוהה ולמלא רק חצי תבנית עם הבצק .
-
6
לתת לבצק לתפוח חצי שעה .
-
7
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה.
-
8
להבריש עם מעט המים ולהמשיך לאפות עוד כמה דקות .
-
9
בהצלחה .
1
לשים בקערה כוס מים שמרים וסוכר להמתין רבע שעה.
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך לכסות להתפיח חצי שעה .
3
ללוש ושוב התפחה .
4
לקחת בצק עם הידיים מבלי לעשות כדורים ובלי להוציא אוויר מהבצק .
5
אפשר פשוט לשטח מעט עם הידיים ולהניח בתבנית על נייר אפיה ולשמן מעט או לשים את הבצק בתבנית אינגלשקייק גבוהה ולמלא רק חצי תבנית עם הבצק .
6
לתת לבצק לתפוח חצי שעה .
7
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה.
8
להבריש עם מעט המים ולהמשיך לאפות עוד כמה דקות .
9
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים