אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1קג קמח
  • 2 וחצי כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפות שבבי בצל יבש
  • 1 כף אורגנו
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כוס שמן
  • 3 וחצי כוסות מים
  • לקישוט
  • שומשום או קצח
  • להברשה בסוף האפיה
  • 1 כטס מים מעט מלח ומעט סוכר חום דמררה
  • הכוס חד פעמי שתיה קרה 200 מ"ל
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה כוס מים שמרים וסוכר להמתין רבע שעה.


  • 2

    להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך לכסות להתפיח חצי שעה .


  • 3

    ללוש ושוב התפחה .


  • 4

    לקחת בצק עם הידיים מבלי לעשות כדורים ובלי להוציא אוויר מהבצק .


  • 5

    אפשר פשוט לשטח מעט עם הידיים ולהניח בתבנית על נייר אפיה ולשמן מעט או לשים את הבצק בתבנית אינגלשקייק גבוהה ולמלא רק חצי תבנית עם הבצק .


  • 6

    לתת לבצק לתפוח חצי שעה .


  • 7

    לחמם תנור 200 מעלות ולאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה.


  • 8

    להבריש עם מעט המים ולהמשיך לאפות עוד כמה דקות .


  • 9

    בהצלחה .


1

לשים בקערה כוס מים שמרים וסוכר להמתין רבע שעה.


2

להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך לכסות להתפיח חצי שעה .


3

ללוש ושוב התפחה .


4

לקחת בצק עם הידיים מבלי לעשות כדורים ובלי להוציא אוויר מהבצק .


5

אפשר פשוט לשטח מעט עם הידיים ולהניח בתבנית על נייר אפיה ולשמן מעט או לשים את הבצק בתבנית אינגלשקייק גבוהה ולמלא רק חצי תבנית עם הבצק .


6

לתת לבצק לתפוח חצי שעה .


7

לחמם תנור 200 מעלות ולאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה.


8

להבריש עם מעט המים ולהמשיך לאפות עוד כמה דקות .


9

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים