לןגן

לחם בצל

מאת: שרה יוסף, פורסם: 01/10/2018 | 10:41
לחם בצל

תקציר המתכון: מושלם

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה כוס מים שמרים וסוכר להמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך לכסות להתפיח חצי שעה

  3. ללוש ושוב התפחה

  4. לקחת בצק עם הידיים מבלי לעשות כדורים ובלי להוציא אוויר מהבצק

  5. אפשר פשוט לשטח מעט עם הידיים ולהניח בתבנית על נייר אפיה ולשמן מעט או לשים את הבצק בתבנית אינגלשקייק גבוהה ולמלא רק חצי תבנית עם הבצק

  6. לתת לבצק לתפוח חצי שעה

  7. לחמם תנור 200 מעלות ולאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה

  8. להבריש עם מעט המים ולהמשיך לאפות עוד כמה דקות

  9. בהצלחה