1- מכניסים לתוך קערת המיקסר, קמח, שמרים, סוכר, מלח ושמן. לשים במהירות אטית תוך הוספה הדרגתית של המים. ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש שאינו נדבק לדפנות. (בערך 10 דקות)
2. משהים בכלי מכוסה ויש לתת לבצק תפיחה עד להכפלת הנפח.
3. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים ומכינים לחמניות, מניחים בתבנית שטוחה על נייר אפיה ומשהים לתפיחה עד להכפלת נפח החלה.
4. מורחים בביצה טרופה בוזקים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
אופן ההכנה
1
1- מכניסים לתוך קערת המיקסר, קמח, שמרים, סוכר, מלח ושמן. לשים במהירות אטית תוך הוספה הדרגתית של המים. ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש שאינו נדבק לדפנות. (בערך 10 דקות).
2
2. משהים בכלי מכוסה ויש לתת לבצק תפיחה עד להכפלת הנפח..
3
3. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים ומכינים לחמניות/לחם/חלה, מניחים בתבנית שטוחה על נייר אפיה ומשהים לתפיחה עד להכפלת הנפח..
4
4. מורחים בביצה טרופה בוזקים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 עד 200 מעלות.
1
1- מכניסים לתוך קערת המיקסר, קמח, שמרים, סוכר, מלח ושמן. לשים במהירות אטית תוך הוספה הדרגתית של המים. ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש שאינו נדבק לדפנות. (בערך 10 דקות).
2
2. משהים בכלי מכוסה ויש לתת לבצק תפיחה עד להכפלת הנפח..
3
3. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים ומכינים לחמניות/לחם/חלה, מניחים בתבנית שטוחה על נייר אפיה ומשהים לתפיחה עד להכפלת הנפח..
4
4. מורחים בביצה טרופה בוזקים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 עד 200 מעלות.