ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
בקערה שמים מים סוכר והשמרים ומערבבים.
-
3
מוסיפים את הפירורי לחם והקמח.
-
4
מעל הקמח מוסיפים את המלח ומתחילים ללוש.
-
5
אחרי זה נותנים לו לנוח עד שיתפח .
-
6
אחרי התפחה לשים שוב לבלילה אחידה ונוזלית ללא גושים.
-
7
במידה והבלילה לא מספיק דלילה להוסיף עוד מים עד שיהיה דליל ללא גושים.
-
8
לוקחים מחבת טפלון שמים טיפה שמן ומנגבים את המחבת בנייר מגבת.
-
9
לוקחים מצקת מהבלילה שופכים באמצע המחבת ומשטיחים אותה על כל המחבת .
-
10
על אש בינונית ומחכים עד שהבלילה מחוררת :).
-
11
נ.ב : אחרי כל לחוח לקרר את תחתית המחבת ע"י מים מהברז.
-
12
לפני שיוצקים למחבת יש לערבב את הבלילה.
1
אופן ההכנה:.
2
בקערה שמים מים סוכר והשמרים ומערבבים.
3
מוסיפים את הפירורי לחם והקמח.
4
מעל הקמח מוסיפים את המלח ומתחילים ללוש.
5
אחרי זה נותנים לו לנוח עד שיתפח .
6
אחרי התפחה לשים שוב לבלילה אחידה ונוזלית ללא גושים.
7
במידה והבלילה לא מספיק דלילה להוסיף עוד מים עד שיהיה דליל ללא גושים.
8
לוקחים מחבת טפלון שמים טיפה שמן ומנגבים את המחבת בנייר מגבת.
9
לוקחים מצקת מהבלילה שופכים באמצע המחבת ומשטיחים אותה על כל המחבת .
10
על אש בינונית ומחכים עד שהבלילה מחוררת :).
11
נ.ב : אחרי כל לחוח לקרר את תחתית המחבת ע"י מים מהברז.
12
לפני שיוצקים למחבת יש לערבב את הבלילה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים