ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
2.5 כוסות מים חמימים ( להשתמש בכוס זכוכית עם ידית ולמלא עד הסוף )
-
1/4 כוס שמן ( להשתמש בכוס פלסטיק )
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים קמח שמרים סוכר וביצה ובצד האחר לשים את המלח.
-
2
על הכל לשפוך את המים ולהתחיל ללוש עד שהכל מתחיל להיתפס ואז שמים את השמן ולשים לפחות 10 דקות .
-
3
עד שהבצק חלק חלק ויפה.
-
4
לתת לו לנוח עד שתופח משהו כמו שעה וחצי קצת פחות.
-
5
ואז מחלקים את הצק לכדורים ועושים מה שרוצים.
-
6
אחרי שיצרתם את מה שרציתם יש לתת לחלות לתפוח פעם שניה בתבנית.
-
7
אחרי התפחה למרוח ביצה ולשים מעל שומשום.
-
8
חום 200 מעלות 15 -20 דקות אפיה עד שמזהיב יפה.
-
9
בהצלחה.
1
בקערה שמים קמח שמרים סוכר וביצה ובצד האחר לשים את המלח.
2
על הכל לשפוך את המים ולהתחיל ללוש עד שהכל מתחיל להיתפס ואז שמים את השמן ולשים לפחות 10 דקות .
3
עד שהבצק חלק חלק ויפה.
4
לתת לו לנוח עד שתופח משהו כמו שעה וחצי קצת פחות.
5
ואז מחלקים את הצק לכדורים ועושים מה שרוצים.
6
אחרי שיצרתם את מה שרציתם יש לתת לחלות לתפוח פעם שניה בתבנית.
7
אחרי התפחה למרוח ביצה ולשים מעל שומשום.
8
חום 200 מעלות 15 -20 דקות אפיה עד שמזהיב יפה.
9
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים