אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • קילו קמח לבן מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 4 כפות סוכר
  • חצי כוס שמן
  • כף מלח
  • 3 כוסות מים חד פעמי שתייה קרה.
  • לתערובת ציפוי
  • ראש שום כתוש
  • 2 כוסות שמן זית
  • כף מלח גס
  • צרור פטרוזליה קצוצה.
אופן ההכנה
  • 1

    לעבד את המצרכים לבצק ולהפתיח כשעה יד הכפלת הנפח..


  • 2

    לחלק ל2 ולרדד כל אחד למלבן על נייר אפייה ולחתוך לרצועות.


  • 3

    להתפיח חצי שעה ..


  • 4

    לערבב את השמן זית עם השום פטרוזליה והמלח למרוח..


  • 5

    לאפות בתנור שחומם מראש על 200 עד שמשחים..


  • 6

    ולמרוח אחרי האפייה שוב מהתערובת שמן זית.


1

לעבד את המצרכים לבצק ולהפתיח כשעה יד הכפלת הנפח..


2

לחלק ל2 ולרדד כל אחד למלבן על נייר אפייה ולחתוך לרצועות.


3

להתפיח חצי שעה ..


4

לערבב את השמן זית עם השום פטרוזליה והמלח למרוח..


5

לאפות בתנור שחומם מראש על 200 עד שמשחים..


6

ולמרוח אחרי האפייה שוב מהתערובת שמן זית.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים