לןגן

לחם שום

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 26/02/2017 | 00:22
לחם שום

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לתערובת ציפוי

אופן הכנה

  1. לעבד את המצרכים לבצק ולהפתיח כשעה יד הכפלת הנפח.

  2. לחלק ל2 ולרדד כל אחד למלבן על נייר אפייה ולחתוך לרצועות

  3. להתפיח חצי שעה .

  4. לערבב את השמן זית עם השום פטרוזליה והמלח למרוח.

  5. לאפות בתנור שחומם מראש על 200 עד שמשחים.

  6. ולמרוח אחרי האפייה שוב מהתערובת שמן זית