הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלחם שנשאר יומיים בחוץ ואפשרי לאכילה תנסו תבינו כמה הילדות חזרה לבית ❤
2 כיכרות לחם .
בקערת המיקסר קילו קמח מנופה .
2כפות שמרים .
כף סוכר מערבבים מתחילים עם המים לאט לאט שרואים שמקבלים איחוד קמח ונוזלים מוסיפים .
חצי כוס שמן וממשיכים לישה וטיפטוף .
מים לפי הצורך .
מוסיפים את המלח ממשיכים ללוש להגיע לבצק דביק שניתן לעבוד איתו עם יד משומנת מתפיחים עד הכפלת הנפח .
ואז מבצעים קיפולים עם יד משומנת תופסים קצה מושכים ומקפלים לאמצע ככה מבצעים ארבע קצוות ונותנים עוד תפיחה של חצי שעה מחלקים את הבצק לשניים יוצרים צורה של לחם נותנים תפיחה של חצי שעה בחוץ בקערה מערבבים ביצה כף חומץ כף מים מורחים על הלחם ומפזרים שומשום , מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות שיש בתנור גם תבנית עם מים .
אופים עד להשחמת הלחם .
בהצלחה 🔥🔥🔥❤❤❤.