אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 8 פרוסות לחם שחור/חלה
  • חצי כפית פפריקה מתוקה טוניסאית בשמן
  • שן שום גדולה כתושה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    מכניסים את פרוסות הלחם למקפיא למשך חצי שעה..


  • 2

    מוציאים וחותכים לקוביות קטנות..


  • 3

    בקערה שמים שמן, שום כתוש ותבלינים ומערבבים..


  • 4

    מוסיפים את קוביות הלחם ומערבבים עד שכל הלחם מצופה בתבלינים..


  • 5

    אופים בתנור בחום של 180 מעלות בין 10-15 דקות..


  • 6

    מוציאים ומקררים לטמפרטורת החדר..


  • 7

    שומרים בכלי סגור..


1

מכניסים את פרוסות הלחם למקפיא למשך חצי שעה..


2

מוציאים וחותכים לקוביות קטנות..


3

בקערה שמים שמן, שום כתוש ותבלינים ומערבבים..


4

מוסיפים את קוביות הלחם ומערבבים עד שכל הלחם מצופה בתבלינים..


5

אופים בתנור בחום של 180 מעלות בין 10-15 דקות..


6

מוציאים ומקררים לטמפרטורת החדר..


7

שומרים בכלי סגור..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים