לןגן

קרוטונים ביתיים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/02/2018 | 09:58
קרוטונים ביתיים

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכניסים את פרוסות הלחם למקפיא למשך חצי שעה.

  2. מוציאים וחותכים לקוביות קטנות.

  3. בקערה שמים שמן, שום כתוש ותבלינים ומערבבים.

  4. מוסיפים את קוביות הלחם ומערבבים עד שכל הלחם מצופה בתבלינים.

  5. אופים בתנור בחום של 180 מעלות בין 10-15 דקות.

  6. מוציאים ומקררים לטמפרטורת החדר.

  7. שומרים בכלי סגור.