הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהכנת הבצק.
120 ג חמאה.
2 כוסות קמח.
1 חלמון.
1/4 כוס מים.
ללוש את הבצק , להוסיף את המים בהדרגה , שיהיה גמיש ולא דביק..
להכנת המלית .
לגרד את הגבינות יחד.
להוסיף ביצה אחת .
ניתן להוסיף למלית גם בצל מטוגן..
לשטח חצי מהבצק על פיירקס או תבנית .
להניח את מלית הגבינות מעל ואת יתרת הבצק להניח מעל , .
להבריש בביצה, לפזר שומשום או קצח ..
בתאבון ובהצלחה 🌹.