אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילת טורטיה
  • 1גמבה אדמה
  • 1פלפל ירוק רגיל
  • 1פלפל צהוב
  • 1פלפל כתום
  • 1 גזר
  • 1 חבילת פטריות
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך את הגמבות רצועות גם את הגזר את הפטריות לחתוך לחתיכות אפשר להשתמש גם בפטריות שימורים מי שרוצה להקפיץ את הכול בווק לשים קצת מלח ופלפל שחור כפית סויה כפית צילי מתוק או חריף (מי שרוצה להוסיף בצל או כרוב או כל ירק יכול אצלי לא אוהבים) לתת לו 10 דקות טיגון להוציא לקערה לקרר אותו לקחת טורטיה לחממם אותה מעט שיהיה קל לגלגל למלא אותה להדביק עם דבק שעשוי ממים וקמח לטבול את הטורטיה בביצה ואחר כך בפירורי הלחם ולטגן .


1

לחתוך את הגמבות רצועות גם את הגזר את הפטריות לחתוך לחתיכות אפשר להשתמש גם בפטריות שימורים מי שרוצה להקפיץ את הכול בווק לשים קצת מלח ופלפל שחור כפית סויה כפית צילי מתוק או חריף (מי שרוצה להוסיף בצל או כרוב או כל ירק יכול אצלי לא אוהבים) לתת לו 10 דקות טיגון להוציא לקערה לקרר אותו לקחת טורטיה לחממם אותה מעט שיהיה קל לגלגל למלא אותה להדביק עם דבק שעשוי ממים וקמח לטבול את הטורטיה בביצה ואחר כך בפירורי הלחם ולטגן .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים