- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
להכנת הבשר
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ניתן להוסיף צנוברים / צימוקים / שקדים וכו'
אופן ההכנה
-
1
להכנת הבשר:.
-
2
לטגן 2 בצלים קצוצים על מעט שמן קנולה.
-
3
להוסיף 1 ק"ג בשר בקר טחון ולערבב כל הזמן כך.
-
4
שייתפורר .
-
5
לתבל : .
-
6
מלח.
-
7
פלפל שחור גרוס .
-
8
בהרט.
-
9
מעט אבקת מרק בטעם בצל.
-
10
ומעט כורכום.
-
11
חופן פטרטזיליה קצוצה.
-
12
לטעום ולשפר טעמים .
-
13
מוכן, כשהבשר שינה את צבעו והנוזלים התאדו לחלוטין.
-
14
ניתן להוסיף צנוברים / צימוקים / שקדים וכו'.
-
15
לצנן !!!.
-
16
להכנת הבורקס :.
-
17
השתמשתי במלוואח להפשיר רק מעט.
-
18
לפתוח מעט בעזרת מערוך ומעט קמח.
-
19
להניח את הבשר במרכז לאורכו ולחתוך רצועות מהצד כמו בתמונה.
-
20
לסגור בצורת צמה, אחד מימין, אחד משמאל .
-
21
להבריש בביצה טרופה ולפזר שומשום /קצח.
-
22
לאפות ב- 180-200 מעלות עד קבלת הגוון הרצוי.
-
23
בהצלחה 💚.
-
24
.
1
להכנת הבשר:.
2
לטגן 2 בצלים קצוצים על מעט שמן קנולה.
3
להוסיף 1 ק"ג בשר בקר טחון ולערבב כל הזמן כך.
4
שייתפורר .
5
לתבל : .
6
מלח.
7
פלפל שחור גרוס .
8
בהרט.
9
מעט אבקת מרק בטעם בצל.
10
ומעט כורכום.
11
חופן פטרטזיליה קצוצה.
12
לטעום ולשפר טעמים .
13
מוכן, כשהבשר שינה את צבעו והנוזלים התאדו לחלוטין.
14
ניתן להוסיף צנוברים / צימוקים / שקדים וכו'.
15
לצנן !!!.
16
להכנת הבורקס :.
17
השתמשתי במלוואח להפשיר רק מעט.
18
לפתוח מעט בעזרת מערוך ומעט קמח.
19
להניח את הבשר במרכז לאורכו ולחתוך רצועות מהצד כמו בתמונה.
20
לסגור בצורת צמה, אחד מימין, אחד משמאל .
21
להבריש בביצה טרופה ולפזר שומשום /קצח.
22
לאפות ב- 180-200 מעלות עד קבלת הגוון הרצוי.
23
בהצלחה 💚.
24
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים