לןגן

בורקס בשר - צמה

מאת: תילי טובה, פורסם: 03/11/2017 | 13:02
בורקס בשר - צמה

תקציר המתכון: מנה טעימה אהובה גם על ילדים 😀

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הבשר

לבצק

אופן הכנה

  1. להכנת הבשר:

  2. לטגן 2 בצלים קצוצים על מעט שמן קנולה

  3. להוסיף 1 ק"ג בשר בקר טחון ולערבב כל הזמן כך

  4. שייתפורר

  5. לתבל :

  6. מלח

  7. פלפל שחור גרוס

  8. בהרט

  9. מעט אבקת מרק בטעם בצל

  10. ומעט כורכום

  11. חופן פטרטזיליה קצוצה

  12. לטעום ולשפר טעמים

  13. מוכן, כשהבשר שינה את צבעו והנוזלים התאדו לחלוטין

  14. ניתן להוסיף צנוברים / צימוקים / שקדים וכו'

  15. לצנן !!!

  16. להכנת הבורקס :

  17. השתמשתי במלוואח להפשיר רק מעט

  18. לפתוח מעט בעזרת מערוך ומעט קמח

  19. להניח את הבשר במרכז לאורכו ולחתוך רצועות מהצד כמו בתמונה

  20. לסגור בצורת צמה, אחד מימין, אחד משמאל

  21. להבריש בביצה טרופה ולפזר שומשום /קצח

  22. לאפות ב- 180-200 מעלות עד קבלת הגוון הרצוי

  23. בהצלחה 💚

  24.