אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר המתכונים של איזי קוק

549
צפיות

רגל עם צלעות כבש ותפו"א עם איזי קוק

המתכון של
רגל עם צלעות כבש ותפו"א עם איזי קוק

מתכון של אפי קרייף!!!

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4-5 פרוסות רגלי בקר נקיות
  • 1 ק"ג צלעות כבש חתוכות
  • 5 תפו"א מקולפים וחצויים
  • ראש שום מחולק לשיניים (ללא הקליפה)
  • 2 בטטה
  • 1 כוס יין אדום
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • תיבול לרוטב
  • 1 כף פלפל צ'ומה של דר' שקשוקה
  • 1 כף כורכום
  • 1 כפית בהרט
  • כפית חוויג' למרק
  • 1 קופסא קטנה קוביות עגבניות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 2 כפות דבש
  • כפית מלח
  • כף אבקת מרק בקר
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 2 כפות שמן
אופן ההכנה
  • 1

    להניח את הבשרים בסיר.


  • 2

    לבחור תוכנית טיגון (FRY) ל-5 דקות לצרוב את הבשריםו מידי פעם להפוך לכל הצדדים..


  • 3

    להוסיף כפית פלפל שחור, כוס יין, את הירקות והשום..


  • 4

    בסיום כל תוכנית הסיר עובר אוטומט לשמירת חום כך שבנתיים נכין את הרוטב בסיר נפרד..


  • 5

    הכנת הרוטב:להכניס את כל מרכיבי הרוטב לסיר נפרד תוך כדי בחישה עד לרתיחה קלה..


  • 6

    לשפוך את התוכן מעל הבשר ולוודא שגובה הרוטב לא מעבר ל 3/4 של הסיר (אם נשאר רוטב אפשר להשתמש למתכון אחר)..


  • 7

    לכבות מצב שמירת חום ע״י לחיצה ארוכה על לחן ביטול (CANCEL).


  • 8

    לבחור בתוכנית ידנית (PRO) ל-3 שעות (ניתן לכוון מראש את שני הלבים).


  • 9

    שלב ראשון:.


  • 10

    160 מעלות ל-15 דקות ..


  • 11

    שלב שני:.


  • 12

    120 מעלות עד סוף הבישול..


  • 13

    יצא מהמם, חוסך המון זמן..


  • 14

    בתאבון!.


  • 15

    אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. .


  • 16

    כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים..


  • 17

    לפרטים ושאלות 6182*.


1

להניח את הבשרים בסיר.


2

לבחור תוכנית טיגון (FRY) ל-5 דקות לצרוב את הבשריםו מידי פעם להפוך לכל הצדדים..


3

להוסיף כפית פלפל שחור, כוס יין, את הירקות והשום..


4

בסיום כל תוכנית הסיר עובר אוטומט לשמירת חום כך שבנתיים נכין את הרוטב בסיר נפרד..


5

הכנת הרוטב:להכניס את כל מרכיבי הרוטב לסיר נפרד תוך כדי בחישה עד לרתיחה קלה..


6

לשפוך את התוכן מעל הבשר ולוודא שגובה הרוטב לא מעבר ל 3/4 של הסיר (אם נשאר רוטב אפשר להשתמש למתכון אחר)..


7

לכבות מצב שמירת חום ע״י לחיצה ארוכה על לחן ביטול (CANCEL).


8

לבחור בתוכנית ידנית (PRO) ל-3 שעות (ניתן לכוון מראש את שני הלבים).


9

שלב ראשון:.


10

160 מעלות ל-15 דקות ..


11

שלב שני:.


12

120 מעלות עד סוף הבישול..


13

יצא מהמם, חוסך המון זמן..


14

בתאבון!.


15

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. .


16

כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים..


17

לפרטים ושאלות 6182*.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים