לןגן

רגל עם צלעות כבש ותפו"א עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 29/01/2017 | 00:32
רגל עם צלעות כבש ותפו"א עם איזי קוק

תקציר המתכון: מתכון של אפי קרייף!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תיבול לרוטב

אופן הכנה

  1. להניח את הבשרים בסיר

  2. לבחור תוכנית טיגון (FRY) ל-5 דקות לצרוב את הבשריםו מידי פעם להפוך לכל הצדדים.

  3. להוסיף כפית פלפל שחור, כוס יין, את הירקות והשום.

  4. בסיום כל תוכנית הסיר עובר אוטומט לשמירת חום כך שבנתיים נכין את הרוטב בסיר נפרד.

  5. הכנת הרוטב:להכניס את כל מרכיבי הרוטב לסיר נפרד תוך כדי בחישה עד לרתיחה קלה.

  6. לשפוך את התוכן מעל הבשר ולוודא שגובה הרוטב לא מעבר ל 3/4 של הסיר (אם נשאר רוטב אפשר להשתמש למתכון אחר).

  7. לכבות מצב שמירת חום ע״י לחיצה ארוכה על לחן ביטול (CANCEL)

  8. לבחור בתוכנית ידנית (PRO) ל-3 שעות (ניתן לכוון מראש את שני הלבים)

  9. שלב ראשון:

  10. 160 מעלות ל-15 דקות .

  11. שלב שני:

  12. 120 מעלות עד סוף הבישול.

  13. יצא מהמם, חוסך המון זמן.

  14. בתאבון!

  15. אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת.

  16. כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.

  17. לפרטים ושאלות 6182*