אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר המתכונים של איזי קוק

2,917
צפיות

מרק אדום עם עוף ואורז עם איזי קוק

המתכון של
מרק אדום עם עוף ואורז עם איזי קוק

מתכון של ליהי לולו קרויץ!!!

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 6 יחידות כרעיים או שוקיים
  • תיבול
  • 1-2 כפות פפריקה מתוקה
  • קורט פפריקה חריפה
  • 1/2 כפית כורכום
  • קורט פלפל שחור
  • 1.5 כפות גדושות של רסק עגבניות
  • 1.5 כפיות מלח או לפי הטעם
  • 1.5 כוסות אורז פרסי
אופן ההכנה
  • 1

    הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:.


  • 2

    לחמם את המכשיר על פרו על שעה ורבע כ-160 מעלות .


  • 3

    למזוג לסיר את השמן ובצל.


  • 4

    לטגן בתוכנית טיגון (FRY) כ- 5 דקות עד שבצל רך.


  • 5

    להכניס את הכרעיים או שוקיים.


  • 6

    לערבב, לסגור את הסיר ולטגן בתוכנית טיגון (FRY) כ- 5 דקות, לערבב מידי פעם.


  • 7

    להוסיף את התיבול ולערבב הכל כחצי דקה.


  • 8

    להוסיף:.


  • 9

    1.5 כפות גדושות של רסק עגבניות.


  • 10

    להוסיף מי ברז שיכסו את העוף.


  • 11

    כ-1.5 כפיות מלח,או לפי הטעם.


  • 12

    להביא לידי רתיחה.


  • 13

    לבשל כ-30 דקות.


  • 14

    לאחר מכן להוסיף 1.5 כוסות אורז פרסי.


  • 15

    *המים צריכים להיות מעל העוף אם יש צורך להוסיף עוד מים.


  • 16

    להפעיל תוכנית ידנית (PRO) ולכוון ל-20 דקות על 100 מעלות.


  • 17

    לסגור את המכסה ולבשל.


  • 18

    בסיום התוכנית ניתן להגיש.


  • 19

    בתאבון!.


  • 20

    אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. .


  • 21

    כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים..


  • 22

    לפרטים ושאלות 6182*.


1

הכנה בעזרת המולטי קוקר של איזי קוק:.


2

לחמם את המכשיר על פרו על שעה ורבע כ-160 מעלות .


3

למזוג לסיר את השמן ובצל.


4

לטגן בתוכנית טיגון (FRY) כ- 5 דקות עד שבצל רך.


5

להכניס את הכרעיים או שוקיים.


6

לערבב, לסגור את הסיר ולטגן בתוכנית טיגון (FRY) כ- 5 דקות, לערבב מידי פעם.


7

להוסיף את התיבול ולערבב הכל כחצי דקה.


8

להוסיף:.


9

1.5 כפות גדושות של רסק עגבניות.


10

להוסיף מי ברז שיכסו את העוף.


11

כ-1.5 כפיות מלח,או לפי הטעם.


12

להביא לידי רתיחה.


13

לבשל כ-30 דקות.


14

לאחר מכן להוסיף 1.5 כוסות אורז פרסי.


15

*המים צריכים להיות מעל העוף אם יש צורך להוסיף עוד מים.


16

להפעיל תוכנית ידנית (PRO) ולכוון ל-20 דקות על 100 מעלות.


17

לסגור את המכסה ולבשל.


18

בסיום התוכנית ניתן להגיש.


19

בתאבון!.


20

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת. .


21

כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים..


22

לפרטים ושאלות 6182*.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים