אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר המתכונים של איזי קוק

562
צפיות

כרוב ממולא בסגנון אירופאי עם איזי קוק

המתכון של
כרוב ממולא בסגנון אירופאי עם איזי קוק

המתכון של אפי קרייף!!!

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • למילוי
  • ½ ק"ג עוף טחון
  • 300 גרם הודו טחון
  • ¾ כוס אורז לבשל בכוס וחצי מים כ-10 דקות לרמה חצי בישול
  • 1 כרוב בינוני גדול לשים במיקרו 25 דקות
  • 2 בצלים, קצוץ דק
  • חצי צרור כוסברה, קצוץ דק
  • 6 שיני שום, קצוץ דק
  • ½ כפית פלפל לבן
  • כפית מלח
  • לרוטב
  • 4 גזר בנוני מגורד
  • 1 עגבניה מרוסקת
  • 2 בצלים לקוביות
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • כפית מלח
  • חצי כפית כורכום
  • 1 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 ליטר מים
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את מרכיבי המילוי..


  • 2

    למלא את עלי הכרוב לסגור ולהניח בסיר בצורה מסודרת.


  • 3

    בסיר נפרד לטגן את הבצל במעט שמן, להוסיף את מרכיבי הרוטב..


  • 4

    להגיע לרתיחה ולשפוך את תוכן הסיר מעל הממולאים..


  • 5

    לכוון לתוכנית פרו על 130 מעלות ל-40 דקות..


  • 6

    בתום הבישול לתת לנוח כ-10 דקות לפני פתיחת המכסה..


  • 7

    בתאבון!.


  • 8

    למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..


  • 9

    כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..


  • 10

    לפרטים ושאלות 6182*.


1

לערבב את מרכיבי המילוי..


2

למלא את עלי הכרוב לסגור ולהניח בסיר בצורה מסודרת.


3

בסיר נפרד לטגן את הבצל במעט שמן, להוסיף את מרכיבי הרוטב..


4

להגיע לרתיחה ולשפוך את תוכן הסיר מעל הממולאים..


5

לכוון לתוכנית פרו על 130 מעלות ל-40 דקות..


6

בתום הבישול לתת לנוח כ-10 דקות לפני פתיחת המכסה..


7

בתאבון!.


8

למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית..


9

כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״)..


10

לפרטים ושאלות 6182*.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים