אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר המתכונים של איזי קוק

3,865
צפיות

ג'חנון דיאטטי עם איזי קוק

המתכון של
ג'חנון דיאטטי עם איזי קוק

המתכון של ליאת קאדר!!!

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קילו קמח מנופה
  • רק 100 גרם מרגרינה
  • 4 כפות שמן
  • 2-3 כפות סוכר חום
  • 2 כפות גדושות דבש
  • 2 כפות סילאן
  • כף מלח
  • 10 בצים שבושלו כ 10 דקות במים רותחים ולהכניס לתוך שקית קוקי
  • מים פושרים לפי הצורך עד ליצירת בצק גמיש ורך
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את את המרכיבים עד ליצירת בצק גמיש ורך.


  • 2

    להניח בקערה משומנת מעט מכוסה היטב, לתת מנוחה של שעה.


  • 3

    יוצרים כדורים (לי יצאו 12), מורחים 3-4 כפות שמן ולכסות.


  • 4

    מחכים מעט שינוחו ואז לפתוח לעלה דקיק ושקוף ולמרוח מרגרינה וגם בקיפולים.


  • 5

    לקפל כמו בתמונה חצי כלפי האמצע והחצי השני מעליו ואז לגלגל לנקניק תוך כדי מתיחת הבצק.


  • 6

    למרוח על תחתית הסיר מעט מרגרינה .


  • 7

    טיפ: ניתן לשים בתחתית פיתה מעט רטובה או שכבת נייר כסף כפולה למי שלא רוצה שהגחנונים יקבלו השחמה .


  • 8

    יבשה בתחתית .


  • 9

    להניח מעל נייר אפיה, ג׳חנונים ולזלף מעט סילאן .


  • 10

    ושוב להניח מעל נייר אפיה, ג׳חנונים וסילאן.


  • 11

    להניח נייר אפיה ואת הביצים.


  • 12

    לשים מעט מים בשולי נייר האפיה ( לא במגע עם הבצק).


  • 13

    זמן הכנה 10 שעות בשני שלבים: (ניתן לתכנת מראש).


  • 14

    שלב 1:.


  • 15

    לבחור בתוכנית ידנית (PRO) ולכוון ל 110 מעלות לשעתיים.


  • 16

    שלב 2:.


  • 17

    לבחור בתוכנית ידנית (PRO) ולכוון ל 105 מעלות ל 8 שעות.


  • 18

    בתאבון!.


  • 19

    אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת .


  • 20

    כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.


  • 21

    לפרטים ושאלות 6182*.


1

לערבב את את המרכיבים עד ליצירת בצק גמיש ורך.


2

להניח בקערה משומנת מעט מכוסה היטב, לתת מנוחה של שעה.


3

יוצרים כדורים (לי יצאו 12), מורחים 3-4 כפות שמן ולכסות.


4

מחכים מעט שינוחו ואז לפתוח לעלה דקיק ושקוף ולמרוח מרגרינה וגם בקיפולים.


5

לקפל כמו בתמונה חצי כלפי האמצע והחצי השני מעליו ואז לגלגל לנקניק תוך כדי מתיחת הבצק.


6

למרוח על תחתית הסיר מעט מרגרינה .


7

טיפ: ניתן לשים בתחתית פיתה מעט רטובה או שכבת נייר כסף כפולה למי שלא רוצה שהגחנונים יקבלו השחמה .


8

יבשה בתחתית .


9

להניח מעל נייר אפיה, ג׳חנונים ולזלף מעט סילאן .


10

ושוב להניח מעל נייר אפיה, ג׳חנונים וסילאן.


11

להניח נייר אפיה ואת הביצים.


12

לשים מעט מים בשולי נייר האפיה ( לא במגע עם הבצק).


13

זמן הכנה 10 שעות בשני שלבים: (ניתן לתכנת מראש).


14

שלב 1:.


15

לבחור בתוכנית ידנית (PRO) ולכוון ל 110 מעלות לשעתיים.


16

שלב 2:.


17

לבחור בתוכנית ידנית (PRO) ולכוון ל 105 מעלות ל 8 שעות.


18

בתאבון!.


19

אגב למכשיר המולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית אחרי שהתוכנית מסתיימת .


20

כדי לסיים מצב שמירת חום, לוחצים לחיצה ארוכה על לחצן ה-Warm/Cancel, עד שתצוגת טבלת התוכניות תופיע, ואז פעולת שמירת חום במכשיר תסתיים.


21

לפרטים ושאלות 6182*.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים