לןגן

כרוב ממולא בסגנון אירופאי עם איזי קוק

מאת: איזי קוק , פורסם: 29/01/2017 | 00:29
כרוב ממולא בסגנון אירופאי עם איזי קוק

תקציר המתכון: המתכון של אפי קרייף!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. לערבב את מרכיבי המילוי.

  2. למלא את עלי הכרוב לסגור ולהניח בסיר בצורה מסודרת

  3. בסיר נפרד לטגן את הבצל במעט שמן, להוסיף את מרכיבי הרוטב.

  4. להגיע לרתיחה ולשפוך את תוכן הסיר מעל הממולאים.

  5. לכוון לתוכנית פרו על 130 מעלות ל-40 דקות.

  6. בתום הבישול לתת לנוח כ-10 דקות לפני פתיחת המכסה.

  7. בתאבון!

  8. למולטי קוקר פונקציה לשמירת חום הנכנסת אוטומטית בסיום התוכנית.

  9. כדי לסיים יש ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הביטול (״CANCEL״).

  10. לפרטים ושאלות 6182*